Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 22:27

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζει τις επισκέψεις του στο Νομό ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζει τις επισκέψεις του στο Νομό ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης.

kuriakis5a 3

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει: "Με πρωινή επίσκεψη στο Θεσπρωτικό και συναντήσεις με φίλους στην αγορά ξεκίνησε η χθεσινή μέρα. Προηγουμένως είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μποϊδας Μαυρή για τις προοπτικές ενεργειακής αναβάθμισης των ΤΟΕΒ έτσι ώστε να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα με τα χρέη καθώς αυτό αποτελεί τροχοπέδη για τον βασικό πυλώνα της γεωργικής παραγωγής.

kuriakis5a 2

Το απόγευμα επισκέφθηκα τη Λυγιά,τα Ρίζα τον Βράχο και το Χειμαδιό του Δήμου Πρέβεζας. Μέρη πανέμορφα με προοπτικές ποιοτικης τουριστικής ανάπτυξης, που μπορεί να αποτελέσουν μοχλό για την ανάπτυξη ολόκληρου του παραλιακού μετώπου της Πρεβεζας. Η παρουσία των πολιτών μας κάνει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία! 

Η Ελλάδα Αλλάζει!"

Να θυμίσουμε πως το Σάββατο 29 Ιουνίου θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Σπύρου Κυριάκη στο Mango Beach Bar στο Κανάλι.

02dd9ef15f03448dcbed95058792b74f XL

Έκθεση εικόνων