Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 23:57

Αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας ζήτησαν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση στην Πρέβεζα

Με την κεντρική συγκέντρωση στην Πρέβεζα έπεσε η αυλαία των προεκλογικών συγκεντρώσεων της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πρέβεζας, εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

IMG 9329

Ψηφοφόροι και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας από όλο το Νομό έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών, όπου τόσο ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας όσο και οι τέσσερις υποψήφιοι βουλευτές κάλεσαν τους πολίτες να συστρατευτούν στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να μπει ένα τέλος στην κυβέρνηση της Αριστεράς και η χώρα να αλλάξει σελίδα.

IMG 8959

IMG 8953

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Νίκου Τζίμα, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: “Στις 26 Μαΐου δείξατε την εμπιστοσύνη σας στην Νέα Δημοκρατία και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό. Οι ευρωεκλογές και οι περιφερειακές εκλογές ήταν ένα πρώτο βροντερό όχι στην αποτυχία και την εξαπάτηση. Καταδικάσατε συνολικά την προπαγάνδα του φόβου και δεν παγιδευτήκατε στα ψευτοδιλήμματα του Αλέξη Τσίπρα και με την ψήφο σας εγκρίνατε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, αυτή τη σύντομη εκδοχή που κρατάτε τώρα στα χέρια σας. Όμως , έρχεται η ώρα για να το υπογράψουμε όλες και όλοι μαζί με την ψήφο μας. Και είναι δική μας η ευθύνη την ερχόμενη Κυριακή η προσδοκία να γίνει βεβαιότητα και η ελπίδα πραγματικότητα. Στις 7 Ιουλίου , όλοι οι Έλληνες , πρέπει να εμπιστευθούμε το τιμόνι της Ελλάδας σε μία ισχυρή κυβέρνηση, σε μία κυβέρνηση που θα λειτουργεί γρήγορα , απρόσκοπτα , με τόλμη και με αποφασιστικότητα , με εμπειρία και γνώση. Σε μια ισχυρή κυβέρνηση που θα φέρει ισχυρή ανάπτυξη και πολλές δουλειές. 
Ανεξάρτητα από παλαιότερες κομματικές σας επιλογές , σας καλώ να ενωθούμε όλοι μας σε ένα μεγάλο ρεύμα αναγέννησης για τον τόπο μας. Η πατρίδα μας δεν θέλει νέα πειράματα και χαμένες ευκαιρίες μας χρειάζεται όλους και ενωμένους αλλά μόνο ενωμένοι μπορούμε! Από την κάλπη της ερχόμενης Κυριακής δεν πρέπει να λείψει κανείς . Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για εφησυχασμούς, ούτε για χαλαρή ψήφο, ούτε για λάθος επιλογές, ούτε για αποχή, ούτε για μπάνια, ούτε για χαλαρότητα. Σας ζητώ να μην προεξοφλήσουμε, σε καμιά περίπτωση, το εκλογικό αποτέλεσμα. Βεβαίως και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι θα πετύχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη το βράδυ της Κυριακής. Και σας εγγυώμαι προσωπικά ότι ο νομός μας θα καταγράψει μια ακόμη πρωτιά στην Ήπειρο. Όπως και στις Ευρωεκλογές ο νομός μας θα καταλάβει το μεγαλύτερο ποσοστό της ΝΔ και από τους 4 νομούς σπάζοντας το φράγμα του 40%”. Αμέσως μετά ακολούθησαν οι ομιλίες των υποψήφιων βουλευτών με σειρά η οποία προέκυψε μετά από κλήρωση.

IMG 8999

Πρώτη πήρε το λόγο η κα Δήμητρα Ραβανού η οποία τόνισε μεταξύ άλλων: “Από τη Δευτέρα ξεκινάμε για τη φωτεινή Ελλάδα που ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε πρώτη και τελευταία φορά αριστερά έως εδώ τέλος. Δίνουμε όλοι μας από κοινού, ο καθένας από το δικό του πεδίο και θέση, με ήθος και με πλήρη επίγνωση αλλά και με απόλυτη συνείδηση της αποστολής, το δυναμικό και ξεκάθαρο παρόν στο πανεθνικό κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για την ισχυρή ανάπτυξη και την αυτοδύναμη Ελλάδα που μας αξίζει, ώστε να ανασάνουμε το οξυγόνο της ανάπτυξης και της ευημερίας σε μία νομοταγή και αξιοκρατικά οργανωμένη κοινωνία κανόνων και νόμων, τάξης και ασφάλειας, αξιοκρατίας και ισοτιμίας, αληθινής προόδου και προκοπής σε κάθε επίπεδο για όλους τους Έλληνες και για όλους τους πολίτες! Βρισκόμαστε 2 μέρες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου , που σίγουρα θα κρίνουν και αποφασίσουν για τις ζωές μας. Και δε σας το λέω με τον τρόπο και το νόημα, όπως το λέει στο προεκλογικό του σποτ ο απερχόμενος Αλέξης Τσίπρας. Βέβαια θα κρίνουν σίγουρα τις ζωές και την επιβίωση του γιγάντιου, παρασιτικού στις πλάτες της μεσαίας τάξης και της παραγωγικής κοινωνίας, μισθοφορικού παρακράτους του ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι «καλοβολεμένοι» του θα κληθούν από την επόμενη να βρουν μία εργασία και να εργαστούν πραγματικά όπως όλοι εμείς. Οι εθνικές εκλογές την επόμενη Κυριακή σίγουρα θα αλλάξουν με την αυτοδυναμία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ το πλαίσιο και τις προοπτικές ανάπτυξης της ζωής και της καθημερινότητας όλων των Ελλήνων προς το καλύτερο, δίχως ιδεοληπτικά κριτήρια από τα χρονοντούλαπα της ιστορίας και οραματισμούς για καθεστώτα τύπου Μαδούρο”.

IMG 9080

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Σπύρος Κυριάκης ο οποίος τόνισε: “Στην Πρέβεζα σήμερα χτυπάει η καρδιά της Νέας Δημοκρατίας. Όλοι μαζί σήμερα ενώνουμε τις φωνές μας για να ακουστεί μακριά η φωνή της Πρέβεζας, η φωνή της Πρέβεζας που ζητάει αλλαγή. Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα αλλάζει, στις 7 Ιουλίου η Πρέβεζα αλλάζει! Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα αλλάζει γιατί η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός αυτής της χώρας. Αφήνουμε πίσω μας μια περίοδο παρακμής, μια περίοδο γεμάτη αυταπάτες, απάτες και εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Μια περίοδο με συμπεριφορές ανθρώπων οι οποίες μας πρόδωσαν και μας πλήγωσαν. Μια περίοδο που το ατύχημα της ιστορίας με την ονομασία ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να τα βάλει με οποιοδήποτε συνιστά την εθνική μας ταυτότητα. Επιτέθηκε στην εκκλησία, φτωχοποίησε την κοινωνία, ευνούχισε την αστυνομία, διέλυσε την Παιδεία, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί ακόμη και στην οικογένεια. Σήμερα είναι μια μαύρη επέτειος για την ιστορία της πατρίδας μας. Σήμερα είναι μια επέτειος διχασμού. Σαν σήμερα πριν 4 χρόνια έλαβε χώρα ένα διχαστικό δημοψήφισμα και μπορεί η επέτειος να έχει ξεχαστεί, ο υπαίτιος όμως δεν έχει ξεχαστεί! Ένα δημοψήφισμα το οποίο ήταν η απαρχή των όσων ζήσαμε από εκεί και πέρα. Κλείσιμο τραπεζών, capital controls, 3ο και 4ο μνημόνιο, υποθήκευση της εθνικής περιουσίας στο υπερταμείο, 12,5 δις νέοι φόροι, μείωση συντάξεων, σκάνδαλα, εξοπλιστικά, κανάλια, Πετσίτης, Πολάκης, όλα αυτά ήταν όσα βιώσαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια και όταν το καράβι ξεκίνησε να βουλιάζει οι σύντροφοι μεταφέρθηκαν στο κότερο με πούρα, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη. Πιο κυνικοί από ποτέ, πιο αδίστακτοι από ποτέ, το ίδιο ψεύτες όπως και την πρώτη φορά που υφάρπαξαν την ψήφο του ελληνικού λαού. Όλα αυτά θα πρέπει να τα αφήσουμε πίσω!” ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του πρόσθεσε: “Σας ζητάω να μου δώσετε δύναμη, δύναμη να παλέψω για τη γενιά μου, για τις γενιές των μεγαλυτέρων, για τις γενιές των παιδιών μας αλλά και δύναμη να παλέψω για τον τόπο μας, να παλέψω για την Πρέβεζα. Έναν τόπο ο οποίος είναι πλούσιος, οι άνθρωποι όμως που ζουν σε αυτόν δεν είναι το ίδιο πλούσιοι. Έναν τόπο ο οποίος διαχρονικά βλέπει τις ευκαιρίες να τον προσπερνούν χωρίς να μπορεί να τις αδράξει. Έναν τόπο ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να αναδείξει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Και όμως, έναν τόπο με ανθρώπους τίμιους και εργατικούς που έχουν μάθει να δουλεύουν και να δημιουργούν. Λεβέντες, που δεν παρατάνε στα δύσκολα. Για αυτή την Πρέβεζα σας ζητάω να παλέψω, για έναν τόπο που έχει τρεις βασικές πλουτοπαραγωγικές διαδικασίες. Τον τουρισμό στα παράλια, την πρωτογενή παραγωγή στην ενδοχώρα και το έντονο πολιτιστικό της στοιχείο και αυτές τις τρεις πλουτοπαραγωγικές διαδικασίες οφείλουμε να τις διασυνδέσουμε ώστε να δημιουργήσουμε αυτό το οποίο ονομάζεται αειφόρος ανάπτυξη”.

IMG 9156
Καταλήγοντας ο κ. Κυριάκης τόνισε: “Στόχος μου δεν είναι η Πρέβεζα να αλλάξει βουλευτή, στόχος μου είναι η Πρέβεζα να αλλάξει εποχή. Δεν θέλω να φέρω τα πάνω κάτω στην Πρέβεζα, τα κάτω πάνω θέλω να φέρω στην Πρέβεζα! Σας κοιτάω στα μάτια και σας λέω, είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη να σας εκπροσωπήσω! Είμαι έτοιμος μαζί με εσάς να δώσω τη μάχη μαζί να αλλάξουμε την Ελλάδα, μαζί να αλλάξουμε την Πρέβεζα! Μαζί να πάμε μπροστά τον τόπο μας!”

IMG 9228

Στο δικό του χαιρετισμό ο κ. Στέργιος Γιαννάκης είπε μεταξύ άλλων: “Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνοι, ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας. Προσωπικά έχω μάθει στη ζωή μου να μάχομαι, έχω μάθει στον αγώνα. Πάντα με ειλικρίνεια, με πολλή δουλειά και με αίσθημα ευθύνης. Είναι η ώρα να μιλήσουμε δυνατά και καθαρά στην κάλπη της Κυριακής για να διαμορφώσουμε μαζί τις εξελίξεις, για να πάρουμε μαζί τη ζωή στα χέρια μας. Εγώ κι εσείς, βήμα-βήμα, με φωνή δυνατή και ξεκάθαρα μηνύματα. Εγώ για εσάς όπως πάντα με λόγο καθαρό και διάφανες προθέσεις. Είναι η ώρα να πάμε στην κάλπη δυνατά. Την Κυριακή ψηφίζουμε όχι μόνο με το μυαλό αλλά και με την καρδιά μας. Στις 7 Ιουλίου ανατέλλει η φωτεινή Ελλάδα που αξίζουμε. Στις 7 ψηφίζουμε, στις 8 ξεκινάμε. Πάμε μαζί στο αύριο της πατρίδας μας και του νομού μας, με τη Νέα Δημοκρατία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μαζί στην ελπίδα, μαζί και στο όνειρο. Πάμε να σηκώσουμε ψηλά την Πρέβεζα!”

IMG 9290

Τέλος τελευταία πήρε το λόγο η κα Σέβη Κονταξή, η οποία είπε μεταξύ άλλων: “Αξίζει να μας δώσετε την εμπιστοσύνης σας. Εδώ στην Πρέβεζα ο Πρόεδρός μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε μια ομάδα δυνατή, μια ομάδα ξεχωριστή, μια ομάδα νίκης. Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό είναι εξαιρετικό, δεν είναι ώρα για πειραματισμούς. Δεν είναι ώρα για άλλες επιλογές. Ψήφο σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα πλην της ΝΔ είναι ψήφος ανοχής στο ΣΥΡΙΖΑ και στον κύριο Τσίπρα. Δεν θα το επιτρέψουμε! Αρκετά με τους αυτόκλητους σωτήρες. Αρκετά με τα κόμματα αντιπολίτευσης που κοιτάζουν να επιβιώσουν κάνοντας αντιπολίτευση στη ΝΔ. Καμία ψήφος χαμένη την Κυριακή. Την Κυριακή πάμε δυνατά, την Κυριακή πάμε ενωμένα! Τώρα αποφασίζουμε υπεύθυνα για εμάς, για τα παιδιά μας, για τον τόπο μας. Ισχυρή και αυτοδύναμη ΝΔ σημαίνει ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα”.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νίκος Τζίμας κάλεσε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες της Κυριακής για να δώσουν μια ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

  1. ΡΟΗ-ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

title1 -- Διαβάστε επίσης... --

Κοινωνία

18 Απριλίου 2024
Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδόθηκε σήμερα Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού,  σύμφωνα με το οποίο αύριο Παρασκευή (19-04-24) βαρομετρικό χαμηλό στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα,
18 Απριλίου 2024
Την εγκατάσταση κυματοθραύστη με κατακόρυφο μέτωπο και την τοποθέτηση 4 πλωτών προβλητών προτείνει η εταιρεία στην οποία ανατέθηκε από το δημοτικό ...
18 Απριλίου 2024
Ξεκίνησε από σήμερα και θα συνεχιστεί μέχρι και τον Ιούνιο με απόφαση της Περιφέρειας Ηπείρου η δημόσια διαβούλευση επί του περιεχομένου του φακέλου ...
18 Απριλίου 2024
Το atpreveza.gr φιλοξένησε πρόσφατα σειρά ρεπορτάζ (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ) για τη ρύπανση στο ρέμα Καρυδά. Το θέμα μάλιστα συζητήθηκε και στο ...
26 Μαϊος 2023
Την παρακάτω ενημέρωση κάνει η ΔΕΔΔΗΕ: {loadmoduleid 517}  

Αθλητισμός

15 Απριλίου 2024
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας-Λευκάδας απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση: Θερμά συγχαρητήρια !!!!στους συλλόγους Α.Ο. Αγίου Πέτρου και Α.Π.Σ. Κεραυνός Θεσπρωτικού για
12 Απριλίου 2024
Στο δημοτικό στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Ερμή ...
03 Απριλίου 2024
Από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων(Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πρέβεζας, ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ...
01 Απριλίου 2024
Την παραμονή του στην Pre League χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί στα Playouts εξασφάλισε ο Φιλαθλητικός, ο οποίος στην τελευταία αγωνιστική ...

Πολιτισμός

17 Απριλίου 2024
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Η Πρέβεζα στα Οθωμανικά αρχεία», συνδιοργανώνει το Ίδρυμα Ακτία Νικόπολις και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024,  στη Θεοφάνειο
17 Απριλίου 2024
Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας με ιδιαίτερη χαρά και τιμή παρουσιάζει στην Πρέβεζα το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 19.30 στο Σιμούν ...
15 Απριλίου 2024
Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας πιστή στην προβολή ταινιών με κινηματογραφικό χαρακτήρα και αισθητική, προβάλει την ταινία «Άκουσε με» της Μαρίας ...
12 Απριλίου 2024
Μια ακόμη ξεχωριστή παράσταση θα "φιλοξενήσει" στις 31 Ιουλίου το Ωδείο της Νικόπολης. Πρόκειται για την παράσταση Ικέτιδες του Αισχύλου, ...

Στήλες

06 Ιουλίου 2012
Αραβικές δυνάμεις υπό τον Λόρενς της Αραβίας και τον βεδουίνο Αούντα Ιμπού Ταγί καταλαμβάνουν το λιμάνι της Άκαμπα από τους Οθωμανούς Τούρκους στις 6 Ιουλίου 1917, κατά τη διάρκεια της αραβικής
26 Ιουνίου 2012
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γιουγκοσλαβίας απορρίπτει τις διακηρύξεις ανεξαρτησίας της Σλοβενίας και της Κροατίας. Αρχίζει ο Πόλεμος των Δέκα ...
21 Ιουνίου 2012
Σκάνδαλο της Κτηματικής Τράπεζας της Ελλάδας ξεσπά στις ΗΠΑ, με συλλήψεις σε διάφορες πόλεις της Αμερικής, για παράνομες καταθέσεις 700 εκατομμυρίων ...
19 Ιουνίου 2012
Οι Έλληνες συντρίβουν τους Βούλγαρους στη μάχη Κιλκίς - Λαχανά, κατά τη διάρκεια του Β' Βαλκανικού Πολέμου, στις 19 Ιουνίου 1913. Η μάχη ξεκίνησε ...
16 Ιουνίου 2012
Παρουσία στενών συγγενών, λίγων φίλων και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, χωρίς επικήδειους λόγους, κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Παιανίας στις 16 ...