Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Μαϊος 2022 22:58

Ανάρτηση “εσωκομματικής υπεροχής” για διεκδίκηση εκ νέου της βουλευτικής έδρας από τον Σπύρο Κυριάκη;

“Φούντωσε” τα προεκλογικά σενάρια στο Νομό Πρέβεζας η ανάρτηση στα social media που συνοδεύεται από αρκετές φωτογραφίες με πρωτοκλασάτους κυβερνητικούς παράγοντες από το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, του “γαλάζιου” στελέχους και επιχειρηματία Σπύρου Κυριάκη.

Ο κ. Κυριάκης έγραψε σχετικά: “Το 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας μας δίνει ελπίδα για το μέλλον και επισφραγίζει για μια ακόμη φορά, πως ο κυριότερος λόγος που η παράταξη μας πρωταγωνιστεί ακόμα σχεδόν μισό αιώνα μετά την ίδρυση της, είναι πως διαχρονικά επέλεξε να βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη”.

279530601 10166169905650504 6678431238026471762 n

Με τις πολιτικές διεργασίες στο Νομό Πρέβεζας να “δίνουν και να παίρνουν” στην “κεντροδεξιά πολυκατοικία” σχετικά με το ποια πρόσωπα θα διεκδικήσουν τη βουλευτική έδρα στο Νομό Πρέβεζας, η παρουσία του Σπύρου Κυριάκη πλάι στα κορυφαία στελέχη του κόμματος “ερμηνεύτηκε” πολιτικά ως μία απόδειξη “εσωκομματικής υπεροχής” εν' όψει της νέας βουλευτικής αναμέτρησης...

Το σενάριο αυτό μάλιστα ενισχύει το γεγονός ότι ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές στο Ν. Πρέβεζας ενεπλάκη ενεργά για ανάδειξη νέου Προέδρου στην τοπική ΝΟΔΕ, ενώ τον Φεβρουάριο επισκέφθηκε και το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε κάθε περίπτωση και στο “γαλάζιο ψηφοδέλτιο” στο Ν. Πρέβεζας, οι διεργασίες για τη στελέχωσή του έχουν ήδη ξεκινήσει...

 

Έκθεση εικόνων