Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 10:41

“Φουλ επίθεση” Βασιλειάδη από την Πρέβεζα κατά της... "Μητσοτάκης Α.Ε." - “Ο τεχνοκρατισμός τους ξεκινά εκεί που σταματά η κονόμα τους...” (pics)

Σε πλήρη “εκλογικό συναγερμό” μπαίνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όπως έγινε ξεκάθαρο στην ανοικτή εκδήλωση υποδοχής νέων μελών του κόμματος που διοργανώθηκε στο Σάββατο στην Κυανή Ακτή, παρουσία του αναπληρωτή γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Γιώργου Βασιλειάδη.

IMG 9430

Ο κ. Βασιλειάδης... εξαπέλυσε “φουλ επίθεση” στη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για “Μητσοτάκης Α.Ε.”, που όσο πιο γρήγορα φύγει από την εξουσία, τόσο γρηγορότερα θα καλυτερεύσουν τα πράγματα για την λαϊκή οικογένεια που στενάζει από τις συντηρητικές και καταστροφικές κυβερνητικές πολιτικές. Ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από τις οργανωτικές αλλαγές που έφεραν κοντά στο κόμμα τις κοινωνικές δυνάμεις που στήριζαν το ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη και ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του είναι πανέτοιμο για τις εκλογές όποτε αυτές γίνουν.

IMG 9450

Ο κ. Βασιλειάδης τόνισε ότι είναι ανάγκη επιβίωσης για τον ελληνικό λαό και το κοινωνικό κράτος η επαναφορά στην κυβέρνηση των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας με ραχοκοκκαλιά τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η επίθεση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη και των φίλων του σε ότι δημόσιο, έχει δημιουργήσει μία χαοτική κατάσταση. “Ο τεχνοκρατισμός τους ξεκινά εκεί που σταματά η κονόμα τους” είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

IMG_9436.jpg

Χαιρετισμό απηύθυναν η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη, ο βουλευτής Πρέβεζας του κόμματος Κώστας Μπάρκας και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Βησσαρίων Μίχας.

IMG 9463

Ακολούθησε μουσική βραδιά με τους Στέλιο Ποϊκλή, Ειρήνη Μαυρομάτη και Γιώργο Τσουρά.

 

 

Έκθεση εικόνων