Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 13:55

Την ανάγκη για πολιτική αλλαγή στη χώρα επισήμανε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από την Πρέβεζα (pics)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην παραλία της Πρέβεζας, πολιτική εκδήλωση που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλο.

IMG 9598

Ο κ. Τζανακόπουλος επισήμανε πως είναι πλέον αναγκαία η πολιτική αλλαγή στη χώρα, καθώς κάθε μέρα που περνάει η ακρίβεια, η διαπλοκή και η ενεργειακή κρίση που “φόρτωσε” την κοινωνία το “καθεστώς Μητσοτάκη” -όπως το χαρακτήρισε- έχουν δημιουργήσει μία τοξική και προβληματική κατάσταση για τον ελληνικό λαό.

IMG 9607

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επέμεινε πως οι εκλογές πρέπει να έρθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, απέναντι σε έναν Πρωθυπουργό που καταρρέει πολιτικά και θέλει να “γαντζωθεί” από την καρέκλα της εξουσίας.

IMG 9612

Στάθηκε στην ανάγκη ύπαρξης προοδευτικής-δημοκρατικής-αριστερής διακυβέρνησης που θα φέρει η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επόμενες εκλογές και υποστήριξε πως πρέπει τα μέλη του κόμματος να δώσουν το “παρών” σε κάθε κοινωνική και λαϊκή διεκδίκηση, για να διαμορφωθούν οι συνθήκες ανατροπής της Κυβέρνησης.

Έκθεση εικόνων