Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 09:42

Συλλαλητήριο στην Πρέβεζα για τους νεκρούς των Τεμπών: “Δε φταίει η κακιά η ώρα...” - Σήμερα η απεργιακή συγκέντρωση (pics)

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το διαρκές έγκλημα, όπως το χαρακτήρισαν οι συγκεντρωμένοι, στα Τέμπη, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης σωματεία και φορείς της Πρέβεζας, ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες και καλώντας τον κόσμο σε διαρκή αγώνα για τη ζωή.

IMG 0584

Μπροστά στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης συγκεντρώθηκαν μέλη του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ν. Πρέβεζας, του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ α' βαθμού Δήμων Ν. Πρέβεζας, του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Πρέβεζας, του Σωματείου Οδηγών Ν. Πρέβεζας, του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας, του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΟΑΕΕ Ν. Πρέβεζας, του Συλλόγου Γυναικών Πρέβεζας, καθώς επίσης μέλη του Συλλόγου εργαζομένων στα ΚΤΕΛ- οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων, του Σωματείου εργαζομένων στο τουρισμό –επισιτισμό Πάργας και του Σωματείου Μισθωτών Γεωτεχνικών Β/Δ Ελλάδας-επιτροπή Πρέβεζας.

IMG 0602

Την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Γιώργος Πούμπης και ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Πρέβεζας.

IMG 0575

Σήμερα στις 10.30π.μ. στα παλαιά ΚΤΕΛ θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ.

 

 

 

Έκθεση εικόνων