Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 23:55

Πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πρέβεζα - “Η μόνη αντιπολίτευση, ο οργανωμένος λαός...” (vid)

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής την κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη της Πρέβεζας, μπροστά από τα δικαστήρια, εν' όψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής.

IMG 1099

Το μέλος της νΚΑ Αποστόλης Καββαδάς απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας Βαγγέλης Νάνος.

IMG 1123

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «αντισυστημικό ρεύμα» που φοβούνται τα αστικά επιτελεία και έχει τη σφραγίδα της οργής και των αγώνων της εργατικής τάξης και της νεολαίας και κάλεσε το λαό να στηρίξει την αντικαπιταλιστική αριστερά στους αγώνες που έρχονται και θα είναι σημαντικοί.

IMG 1095

Ο κ. Νάνος επισήμανε μεταξύ άλλων πως απάντηση στην ακρίβεια μπορεί να δοθεί με αγώνες που θα επιβάλουν αυξήσεις στους μισθούς πολύ πάνω από τον πληθωρισμό, επαναφορά των ΣΣΕ, έλεγχο στις τιμές ενάντια στα κέρδη των μεγαλεμπόρων σούπερ μάρκετ και πως το μόνο πραγματικό δίλημμα είναι «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα».

IMG 1122

Ομιλία πραγματοποίησε και ο Ζώης Γαλατάς, περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου με την κίνηση “Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο”. Ο κ. Γαλατάς στάθηκε μεταξύ άλλων στο ενδεχόμενο μίας “προοδευτικής διακυβέρνησης”, τονίζοντας ότι οδήγησε και θα οδηγήσει σε μεγαλύτερες τραγωδίες το λαό.

IMG 1126

Η εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του μέλους της νΚΑ, Μυρτώς Κωστόγιαννη.

Δείτε τις ομιλίες στο παρακάτω βίντεο:

 

 

 

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων