Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 07:51

“Ήχησαν τραγούδια νέων εξεγέρσεων στους δρόμους” στο φεστιβάλ των ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ στην Πρέβεζα (pics)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Αυγούστου στην παραλία της Πρέβεζας, το φεστιβάλ των ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ 2023, το οποίο διαχρονικά αποτελεί ένα πολιτικό εγχείρημα που επιδιώκει να σηματοδοτήσει μια συλλογική διαδικασία ανατρεπτικής πολιτικής και πολιτιστικής έκφρασης.

IMG 2201

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από τη νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση με τη στήριξη του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και τις οργανώσεις που συμμετέχουν στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και είχε κεντρικό σύνθημα “Να ηχήσουν οι δρόμοι, τραγούδια νέων εξεγέρσεων!”.

IMG 2216

Αρχικά πραγματοποιήθηκε ένα workshop με θέμα “Η άνοδος της ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ε.Ε., η αναγκαία απάντηση της αριστεράς για την αντεπίθεση του εργατικού – λαϊκού κινήματος” και ακολούθησε πολιτική εκδήλωση με θέμα: “Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, ο ρόλος του τοπικού κράτους”. Ομιλητές ήταν ο Ζώης Γαλατάς (περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου με την ΑΡιστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο-Αγωνιστικό Μέτωπο και υποψήφιος περιφερειάρχης στις εκλογές του Οκτωβρίου) και ο Μάριος Κατσιώτης (δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας και μέλος της Ανυπότακτης Κίνησης για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας).

IMG 2220

Η εκδήλωση “έκλεισε” με λαϊκό-ρεμπέτικο γλέντι.

 

 

Έκθεση εικόνων