Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 08:58

Ορίζοντες Ηπείρου: “Όργωσε” την Π.Ε. Πρέβεζας ο Σπύρος Ριζόπουλος (pics)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τριήμερη περιοδεία  από τις 15 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, του Σπύρου Ριζόπουλου στην Π. Ε. Πρέβεζας.

Η Π.Ε. Πρέβεζας είναι κατά γενική ομολογία η  πιο παραμελειμένη περιφερειακή ενότητα της Περιφέρειας Ηπείρου για αυτό άλλωστε αποτελεί στρατηγικό στόχο για τους Ορίζοντες Ηπείρου.

1694957946755

Οι κάτοικοι αναγνωρίζουν πως ο τόπος τους δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ανάπτυξης και υποδομών για αυτό  και το κλίμα που συνάντησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου ήταν κάτι περισσότερο από θετικό και εγκάρδιο

Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ημερών, ο κ. Ριζοπούλου είχε την ευκαιρία να συζητήσει τις ιδέες και τις προτάσεις του για τη μελλοντική πορεία της περιοχής και τους άξονες που θα στηριχθεί με στόχο να αντιστραφεί η εικόνα.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου έχουν καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων στην Π.Ε. Πρέβεζας και αυτό κοινωνείται στους πολίτες.

1694954759185

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Ριζόπουλος επισκέφθηκε τις περιοχές

Καναλλάκι

Αχερουσία

Βαλανιδοράχη

Βουβοπόταμος

Θέμελο

Μεσοπόταμος

Νάρκισσος

Αγία Κυριακή

Πάργα

Ανθούσα

Αγία

Αμμουδιά

Λούτσα - Βράχος

Λυγιά

Ριζοβούνι

Γαλατάς

Παπαδάτες

Άσσος

Νικολιτσι

Ελιά

Πλατανιά

Θεσπωτικό

Τύργια

Κρανέα

Στεφάνη

Λούρος.

Το κύριο Ριζόπουλο συνόδευαν οι υποψήφιοι της Π.Ε. Πρέβεζας Μιχάλης Νάτσης, Αλέξανδρος Παπατσίμπας, Σοφία Τσιακάλου , Ελίνα Σαρδαλή και Χρήστος Σπύρου.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκθεση εικόνων