Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 22:45

«Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά» (photo+vid)

Στους κεντρικούς δρόμους της Πρέβεζας, την κεντρική αγορά και την παραλία, αντήχησαν χθες συνθήματα κατά των φασιστών και της φασιστικής βίας, στο συλλαλητήριο που οργάνωσε το ΠΑΜΕ.

Οι συγκεντρωμένοι έκαναν φανερό σε όλους τους τόνους πως ο οργανωμένος λαός πρέπει να απομονώσει τους φασίστες και να καταδικάσει στην πράξη τις πρακτικές τους.

Την κεντρική ομιλία στη συγκέντρωση μπροστά στη Θεοφάνειο, πραγματοποίησε εκ μέρους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Πρέβεζας, ο Σπύρος Υφαντής, ο οποίος αφού εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε σε ενέδρα χρυσαυγιτών, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία και πρόσθεσε πως είναι τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος.

 MG_3165

«Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων. Δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας. Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά. Να σβήσουν από προσώπου γης», συμπλήρωσε ο Σπύρος Υφαντής.

Ακολούθησε πορεία στην κεντρική αγορά και την παραλία της πόλης, με συνθήματα κατά της φασιστικής βίας και υπέρ του εργαζόμενου λαού.

 

 

Έκθεση εικόνων