Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 11:49

Έπαινοι σε μαθητές του Νηπιαγωγείου Παντοκράτορα στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τα κάστρα

Έπαινοι δόθηκαν σε δύο μαθητές από το 11ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας(Παντοκράτορα), στους Αθηνά Παππά και Γιώργο Τάκη, για τη συμμετοχή τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τα κάστρα. Το διαγωνισμό τον διοργάνωσε το Κ.Π.Ε. Μολάων και απευθυνόταν σε όλα τα σχολεία της χώρας (συνολικά 120) που συμμετείχαν στο εθνικό θεματικό δίκτυο για τα κάστρα.

diakrishmathitwn3

Όπως δήλωσε η υπεύθυνη νηπιαγωγός του σχολείου κα Τσάγκα Όλγα ,το 11ο νηπιαγωγείο συμμετείχε πέρυσι στο πρόγραμμα « Κάστρο, ο τόπος το ορίζει και ο άνθρωπος το χτίζει». Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, οι μαθητές επισκέφτηκαν κάστρα της περιοχής, όπως το κάστρο του Παντοκράτορα, ενημερώθηκαν για τη ζωή στα κάστρα στο πέρασμα των χρόνων και συμμετείχαν σε διάφορες άλλες δραστηριότητες μεταξύ των οποίων ήταν ο διαγωνισμός ζωγραφικής και φωτογραφίας με αποκορύφωμα την παράσταση που ανέβασαν στο τέλος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς «το Παλιόκαστρο της Πρέβεζας», από το ομώνυμο ποίημα του Κ. Κρυστάλλη.

diakrishmathitwn6

Συγχαρητήρια  μας σε όλους τους μαθητές του 11ου Νηπιαγωγείου καθώς και στην εκπαιδευτικό Όλγα Τσάγγα για την εξαίρετη δουλειά τους!

Έκθεση εικόνων