Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Μαϊος 2016 04:04

Το σύνθημα, τα πούρα, το... λάθος φύλλο αγώνος και το γλέντι μέχρι το πρωί

Οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν ήδη από τα αποδυτήρια των Ιωαννίνων για τους παίκτες της Νικόπολης. Εκεί έπεσαν τα πρώτα «μπουγέλα», εκεί επιχειρήθηκε να βγουν οι πρώτες selfies (χωρίς μεγάλη επιτυχία από τον Πέτρο Αργυρό, στο παρκέ τα καταφέρνει καλύτερα) εκεί... σκάρωσε το πρώτο σύνθημα ο...μετρ των συνθημάτων Μιχάλης Παπαμιχαήλ. Αν και Ολυμπιακός, έκανε... διασκευή ένα σύνθημα του Ηρακλή για να θυμάται... όπως παλιά!

IMG 9388

Κάπου στο πλάνο μπήκε και ένα ροζ φύλλο αγώνος, αν και μέσα στη γενική χαρά λίγοι κατάλαβαν πως η γραμματεία είχε δώσει κατά λάθος το ροζ φύλλο (του νικητή) στη Νικόπολη, κάτι που διορθώθηκε στη συνέχεια.

26270207794 847efc636d_b

Εκείνος πάντως που κυριολεκτικά με... πόνο σήκωσε το Κύπελλο του πρωταθλητή, ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής Νικόπολης, ο Φώτης Μακρόπουλος, ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν σε τρομερή ένταση, ζώντας κάθε στιγμή του αγώνα σα «θηρίο σε κλουβί». Το σήκωσε το τρόπαιο και μάλιστα με το τραυματισμένο του χέρι...

IMG 9377

Στο πούλμαν της επιστροφής στήθηκε γλέντι, ωστόσο δεν έλειψαν και οι συγκινητικές αναφορές στον Στάθη Παρούση, όσο το πούλμαν πλησίαζε στην Πρέβεζα.

Στο βραδινό γλέντι επιστρατεύθηκαν μέχρι και πούρα, χαρακτηριστικό...αξεσουάρ επινικίων ομάδων μπάσκετ!

IMG 9390

Diem, Prevere, Aroma και...καλό ξημέρωμα!

Πρωταθλητές και στο γλέντι οι παίκτες της Νικόπολης!

 

Έκθεση εικόνων