Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 11:19

Κέντρο Ελαστικών - Ζαντών ΙΩΑΝΝΗΣ Θ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

IMG 7718

Το κατάστημα ελαστικών «Σταυρόπουλος Ιωάννης», δραστηριοποιείται στο χώρο τον ελαστικών για χρόνια. Πέρασε από πατέρα σε γιο με μετάδοση της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και κυρίως έχοντας σαν γνώμονα την ασφάλεια, την ποιότητα και τη σωστή ενημέρωση του πελάτη πάνω στα ελαστικά.

Επισκεφθείτε ΕΔΩ την ιστοσελίδα μας.

IMG 7698

Λαμβάνοντας μέρος σε μεγάλα γεγονότα παρουσιάσεων ελαστικών, ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, παίρνοντας μέρος σε παρουσιάσεις των νέων ελαστικών με συχνά test drives, το κατάστημα σας βοηθά να επιλέξετε τα σωστά για το όχημα σας ελαστικά.

Πέραν αυτού στη Road Runner - ελαστικά «Σταυρόπουλος» το κύριο μέλημα είναι να σας συμβουλεύσουμε για τη σωστή χρήση, συντήρηση, των ελαστικών με κύριο γνώμονα την ασφάλεια σας.

IMG 7714

Στα 60 αυτά έτη έχουμε να υπερηφανευόμαστε για όλους εσάς, τους πελάτες μας, που με την συνεχή παρουσία σας μας κάνετε να ενημερωνόμαστε καθημερινά για το δικό σας συμφέρον.

Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν έχουμε ένα σλόγκαν μας και μόνο να σας πούμε…

Η σωστή επιλογή ελαστικών είναι το Α και το Ω

Σας ενημερώνουμε ότι στη “Road Runner ελαστικά Σταυρόπουλος Ι.”, στην Πρέβεζα μπορείτε να βρείτε ελαστικά των εταιριών που ηγούνται στο χώρο, εταιρίες με νέες καινοτομίες παρέχοντας σας ασφάλεια σε ιδανικές τιμές.

IMG 7701

Εταιρίες όπως:

Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Uniroyal, Toyo, Barum, Bridgestone, BF Goodrich, Sava, Federal, Matador, Viking, Fulda, Pirell

Ελαστικά για όλους τους τύπους των οχημάτων:

Επιβατικά, suv, jeep, 4×4, van, και φυσικά όλα τα νέα ελαστικά για τις αγαπημένες σας μηχανές.

Ελαστικά Moto:

Dunlop, Michelin, Bridgestone, Pirelli, Metzeler, Continental.

 

Road Runner Tires

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ομίλου Continental βορειοδυτικής Ελλάδος

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 199

ΠΡΕΒΕΖΑ

URL: http://elastikapreveza.gr/

Έκθεση εικόνων