Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 13:14

Το Il Mondo άνοιξε το δικό του “στέκι” για ψάρι στην οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα - “Παρών” ο διάσημος ΣΕΦ Pino Saccheri (pics)

Η εταιρία Δ. ΣΙΟΥΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. - Il Mondo, ξεκινά ένα νέο, καινοτόμο και πρωτοπόρο εγχείρημα για τα δεδομένα της Πρέβεζας, το οποίο το συναντάμε σε μεγάλα αστικά κέντρα και στο εξωτερικό.

IMG 3901b

Σε ένα χώρο στην οδό Σπηλιάδου, με διακόσμηση αρμονικά “δεμένη” με το θαλάσσιο πλούτο της Πρέβεζας, μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκο ψάρι και παράλληλα να απολαύσετε, να πάρετε μαζί σας πακέτο ή να παραγγείλετε delivery το ψάρι ή την επιλογή σας σε θαλασσινά, μαγειρεμένα με gourmet ή παραδοσιακό τρόπο εντός του καταστήματος, σε μία μορφή “ανοικτής κουζίνας”.

IMG 3914

Την επιλογή σε ψάρι ή θαλασσινά μπορείτε να τα συνοδεύσετε με σαλάτες με βάση το θαλάσσιο πλούτο της περιοχής και λαχανικά ή άλλα υλικά, όλα από ντόπιους παραγωγούς.

Στο νέο κατάστημα της οδού Σπηλιάδου μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε gourmet καπνιστά προϊόντα, όπως σκουμπρί, χέλι, λαβράκι κ.α.

IMG 3901de

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα βρείτε σε προσιτές τιμές.

IMG 3918

Το “παρών” στο νέο κατάστημα της εταιρείας Δ. ΣΙΟΥΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. δίνει ο διάσημος ΣΕΦ Pino Saccheri.

IMG 3917

Ο Pino Saccheri  γεννήθηκε  στις  2 Δεκεμβρίου 1964 στη Σικελία, σπούδασε στο λύκειο Μαγειρικής Scuola Alberghiera. Γνωρίζει 4 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Η επαγγελματική του πορεία μεγάλη και σημαντική, στο Μιλάνο, στην Νέα Υόρκη και στην Ελλάδα.  Ξεκίνησε την πρακτική του εξάσκηση από την Σικελία και το Μιλάνο και μετέπειτα στην Νέα Υόρκη. Το 1994 έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο για το  5*  Boutique  Hotel  και ταυτόχρονα γίνεται ο Executive Chef του VIP Mediterranean restaurant. Το 1996  αναλαμβάνει στην Αθήνα, για μια 10ετια, την οργάνωση και λειτουργία του Εστιατορίου «Πρυτανείο» στο Κολωνάκι και στο Κεφαλάρι. Η πορεία του Chef Pino Saccheri, συνεχίστηκε  με σημαντικές συνεργασίες, σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία.

IMG 3901c

Το atpreveza.gr βρέθηκε στο νέο ξεκίνημα του επιχειρηματία Δημήτρη Σιούτα και σας μεταφέρει την εικόνα!

IMG 3909

 

 

Έκθεση εικόνων