Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29-10-2025 ειπώθηκαν πικρές αλήθειες γύρω από τον χώρο της εδαφοσφαίρισης (Αμπαλί), οι οποίες είναι γεγονός ότι δεν ήταν αρεστές στην πλειοψηφούσα παράταξη μιας και ήρθαν σε αντίθεση με τις επιθυμίες της.
Αυτό όμως ίσως αποτελέσει το έναυσμα για αλλαγή στάσης, σκέψης και δράσης της Δημοτικής Αρχής και του ίδιου του κ. Δημάρχου ώστε να επικρατήσει επιτέλους η λογική και η δικαιοσύνη που θα φέρουν την ομαλοποίηση των σχέσεων μεταξύ των τριών συλλόγων εδαφοσφαίρισης (petanque) της Πρέβεζας.
Η πρωτοβουλία των κινήσεων από εδώ και στο εξής ανήκει αποκλειστικά στον κ. Δήμαρχο Πρέβεζας.
Εμείς, ως Προμηθέας Πρέβεζας δεσμευόμαστε ότι θα συμβάλλουμε ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση και είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε σε κοινή συνεδρίαση με τον κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης, τον κ. Δήμαρχο Πρέβεζας και τους προέδρους των δύο άλλων συλλόγων της πόλης μας.
Η Δημοτική Αρχή και γενικότερα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας ας βαδίσουν στον δρόμο που χάραξε στην πρόσφατη συνεδρίαση η αντιπολίτευση, η οποία αφουγκραζόμενη πλήρως τον σφυγμό της κοινωνίας στήριξε καθολικά το δίκαιο αίτημα του Προμηθέα Πρέβεζας για ισότιμη μεταχείριση από τους καθ’ ύλην αρμόδιους του Δήμου.
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Αθλητές και τα Μέλη του Προμηθέα Πρέβεζας, ευχαριστούμε από καρδιάς όλη την αντιπολίτευση η οποία παραμέρισε τις διαφορετικές πολιτικές καταβολές της και τάχθηκε σύσσωμη υπέρ του δικαίου αιτήματός μας, αποδεικνύοντας ότι έχει τις δυνατότητες να λειτουργεί ως θεματοφύλακας της δημοκρατίας, ελέγχοντας τη νομιμότητα, και ταυτόχρονα να διαδραματίζει θετικό και δημιουργικό ρόλο προτείνοντας λύσεις στα σημαντικά προβλήματα των πολιτών.
Πρέβεζα, 31 Οκτωβρίου 2025
Το Γραφείο Τύπου του Αθλητικού Συλλόγου Εδαφοσφαίρισης «ΠΡΟΜΗΘΈΑΣ ΠΡΈΒΕΖΑΣ.»


