Η «Σελεσάο» πέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Ιαπωνίας στον πρώτο νοκ-άουτ γύρο (2-1), ενώ προερχόταν από την πρόκριση μέσω της πρώτης θέσης στον όμιλο της, αφήνοντας στη 2η θέση το Μαρόκο. Στόχος δεν είναι άλλος από το να φτάσει ξανά στην κορυφή του κόσμου.
Αντιθέτως, οι «Βίκινγκς» επικράτησαν με το ίδιο σκορ, και εξίσου δύσκολα, της Ακτής Ελεφαντοστού (2-1), μετά από γκολ του Χάαλαντ λίγα λεπτά πριν το φινάλε. Θέλουν να συνεχίσουν να… ονειρεύονται προχωρώντας κι’ άλλο στη διοργάνωση.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, εκτιμούμε πως θα επιβεβαιωθεί αγορά της 1+ τελικής προσπάθειας στο στόχο από τους δύο… ηγέτες των εθνικών ομάδων, Βινίσιους και Χάαλαντ, που θα βρεθούν στην αιχμή του δόρατος για κάθε πλευρά και θα ψάξουν το γκολ (1.72 - Stoiximan).

