Ο Ανδρέας Παπατσώτσος τόνισε μεταξύ άλλων: «Κατάφεραν με καταστροφικές-εγκληματικές αποφάσεις της διοίκησης και έκλεισαν μια επιχείρηση 80 ετών. Δεν την έκλεισαν οι εργαζόμενοι. Δική τους απόφαση ήταν. Τα δικαστικά έξοδα εμείς, οι εργαζόμενοι, τα πληρώνουμε από την τσέπη μας γιατί έχουν... φάει και το ταμείο του σωματείου το οποίο θα ήταν 40.000 ευρώ. Να μας πούν οι κύριοι που βρήκαν τα λεφτά και έκαναν την έφεση στα Γιάννινα; Ποιός πλήρωσε την έφεση και το γραφείο από την Αθήνα; Εμείς πάντως πληρώσαμε από την τσέπη μας στην οποία έχουν να μπουν χρήματα 2 χρόνια. Στους εργαζόμενους η Ένωση χρωστάει και αυτοί οι κύριοι βγάζουν ανακοινώσεις στον τύπο».
Αναφορικά με την ανακοίνωση του κ. Λιόλη, σχολίασε: «Δεν μπορεί κανένας από τη διοίκηση να κουνήσει το χέρι στους εργαζόμενους για τον αγώνα που έχουν κάνει. Από την απόφαση του δικαστηρίου μέχρι το εφετείο θα μπορούσε το Δ.Σ. να μας είχε προσεγγίσει και να μας ζητήσει να σταθούμε στο πλευρό του διασφαλίζοντας μας. Παρόλα αυτά έβγαλαν ένα γελοίο χαρτί όπου χωρίς καμία δέσμευση για τα χρήματα που χρωστούν στους εργαζόμενους μας καλούν στο πλευρό τους».
Ο κ. Παπατσώτσος ευχαρίστησε την τοπική κοινωνία της Πρέβεζας για τη βοήθειά της και τη στήριξή της στον αγώνα των εργαζομένων, ενώ επισήμανε: «Με απόφαση της Βουλής, τα Δ.Σ. των Ενώσεων και οι πρόεδροι παίρνουν αναστολή από τις διώξεις, δηλαδή αυτός θα πίνει... φραπέ στο χωριό του και εγώ θα πληρώνω τους δικηγόρους από την τσέπη μου για να πάρω ένα κομμάτι από τα χρήματά μου. Αυτή είναι η κατάσταση στην Ένωση και το συνεταιριστικό κίνημα. Το οποίο το διέλυσαν».

